HC PREŠOV - MLÁDEŽ

MY SME BUDÚCNOSŤ PREŠOVSKÉHO HOKEJA

Prešovská mládež odštartovala prípravu na ľade

www.flashphoto.sk

Začiatok augusta je v našich zemepisných šírkach tradičným termínom pre štart prípravy na novú hokejovú sezónu. Platí to o profesionáloch v prvej či druhej najvyššej súťaži, ale týka sa to aj mládežníckych tímov.

Pre našich chlapcov a dievčatá je to však predsa len trochu iné ako pre seniorský tím. Mládež totiž má za sebou dva mesiace intenzívnej letnej prípravy na suchu. Tú ukončila až usilovná práca prešovských technikov, rolbárov a strojníkov, ktorí si splnili svoju každoročnú povinnosť a vytvorili ľad na našom štadióne.

Mládež tak mohla naplno odštartovať prípravu na nový ročník. Bolo to vskutku dlhé čakanie a mnohým nekonečné týždne letnej prípravy na suchu poriadne liezli na nervy. Teraz nastal čas, aby sa príprava presunula na ľad, čo mnohí privítali s veľkou radosťou.

Od pondelka, 5. augusta, trénujú naplno na ľade všetky mládežnícke kategórie. Prípravu si v priebehu augusta okorenia aj prípravnými zápasmi proti kvalitným súperom na domácom ľade i na klziskách súperov. Ich zoznam už čoskoro zverejníme na našich sociálnych sieťach.

Ako každý rok, aj v tejto sezóne sú ciele našich mladíkov vysoké. Ako každý športový tím, aj pre našich chlapcov a dievčatá platí, že sezónu si chceme predĺžiť čo najdlhšie. Veríme, že s vašou podporou sa budeme spoločne tešiť z množstva gólov a víťazstiev.

www.flashphoto.sk
ZDIEĽAŤ NA FACEBOOKU