HC PREŠOV - MLÁDEŽ

MY SME BUDÚCNOSŤ PREŠOVSKÉHO HOKEJA

Do Prešova zavíta výber britských mladíkov

DSC08028-scaled

Štvrtok, 17. augusta, bude pre prešovský mládežnícky hokej malým sviatkom. Naši dorastenci si na domácom ľade zmerajú sily s výberom britských mladíkov do 17 rokov, ktorý na východnom Slovensku absolvuje sériu prípravných zápasov.

Tím Elite British Selects odohrá na východe Slovenska niekoľko prípravných zápasov proti Humennému, Michalovciam, Košiciam, Spišskej Novej Vsi a Prešovu. Vo štvrtok, 17. augusta, zavítajú britskí mladíci do metropoly Šariša a zmerajú si sily s dorastencami HC Prešov.

Ako nám prezradil vedúci britského mužstva Anton Rimko, mladíci z ostrovov chceli odohrať niekoľko prípravných zápasov. Nie všetci títo chlapci sa totiž dokážu presadiť v reprezentácii do 18 rokov a preto sa objavila iniciatíva dohodnúť niekoľko prípravných zápasov s dorasteneckými tímami klubov z východného Slovenska.

„Päť klubov zo šiestich reagovalo na ponuku veľmi pozitívne,“ povedal s potešením jeden zo strojcov tejto myšlienky Anton Rimko.

V auguste si tak britskí mladíci zmerajú sily s dorastencami niekoľkých východoslovenských klubov a vo štvrtok, 17. augusta, o 14:30 padne úvodné buly aj v Prešove. Pre našich mladíkov je to vynikajúca príležitosť okúsiť medzinárodný hokej a brány prešovského zimného štadióna budú, samozrejme, otvorené aj pre fanúšikov, ktorí si zápas môžu pozrieť zadarmo.

ZDIEĽAŤ NA FACEBOOKU