HC PREŠOV - MLÁDEŽ

MY SME BUDÚCNOSŤ PREŠOVSKÉHO HOKEJA

Prešovskí juniori padli v Spišskej Novej Vsi

1 (3)

Juniori HC Prešov neuspeli v predposlednom zápase základnej skupiny I. ligy juniorov a prehrali na ľade Spišskej Novej Vsi 2:6.

Zápas z našej strany nevyzeral zle a konečný výsledok je vzhľadom na priebeh možno až príliš krutý, ale nič nie je stratené a v nedeľu máme na domácom ľade ďalšiu príležitosť postúpiť do nadstavbovej časti sezóny.

Ešte pred zápasom sa náš súper vytasil s tajnou zbraňou, keď s tímom na rozkorčuľovanie nastúpila aj extraligová hviezda Oleksij Myklucha. A práve on určoval osud a dianie v zápase, keď v prvej tretine využil prvú presilovku domácich a otvoril skóre.

Našim chlapcom sa v druhej tretine podarilo stav otočiť, keď najprv po spolupráci s Ivanom Thomkom vyrovnal Ivo Greš a potom po peknej prihrávke Sama Lamača vyrovnával Noro Miškuf. Následne však opäť úradoval slovenský reprezentant v drese Spišiakov Myklucha, ktorý najprv vyrovnal a potom z trestného strieľania strhol vedenie opäť na stranu domácich.

Do tretej tretiny sme vstúpili odhodlaní skóre opäť otočiť. Mali sme k tomu niekoľko ideálnych príležitostí, dokonca aj presilovku 5 na 3, ale nedokázali sme vyrovnať. Naopak, krátko nato pridal štvrtý gól Nikalajenka a cez otvorené okienka v defenzíve ešte v záverečnej desaťminútovke prenikli Dudurič a po štvrtýkrát v zápase Myklucha, ktorý uzavrel duel s bilanciou 4+1.

Prešov tak podľahol Spišskej Novej Vsi 2:6 a v nedeľu ho tak čaká zápas o všetko s tým istým súperom.

ZDIEĽAŤ NA FACEBOOKU