HC PREŠOV - MLÁDEŽ

MY SME BUDÚCNOSŤ PREŠOVSKÉHO HOKEJA

Juniori HC Prešov zdolali v zápase 15. kola 1. ligy juniorov hráčov HC 07 Detva pomerom 5:0.

www.flashphoto.sk

V priebehu celého stretnutia boli naši hokejisti aktívnejší a vytvárali si šance, odpor húževnatého súpera však zlomili až v tretej tretine, v ktorej strelili štyri góly a zápas rozhodli vo svoj prospech.

Stretnutie patrilo už od úvodu domácim hráčom, keď 18. minúte otvoril skóre pekným gólom po efektnej presilovkovej spolupráci Kiryl Miahki. Tento zásah bol korunováciou nášho stupňujúceho sa tlaku a dôsledkom preťaženej defenzívy hostí.

V druhej tretine gól nepadol, keď sa vyznamenal hlavne brankár hostí Damian Holesch, ktorý zlikvidoval nejednu nebezpečnú šancu našich hráčov. Presadiť sa však nepodarilo hosťom vďaka dobrej defenzívnej práci celého tímu s brankárom Romanom Kaľavským na čele.

Preťažená defenzíva hostí sa v tretej tretine úplne zosypala. „Koňare“ v poslednej dvadsaťminútovke prelomili odpor súpera a strelili mu štyri efektné góly, zakaždým po peknej spolupráci celého útoku. Postupne sa presadili Leo Greš, Šimon Kašperan, Filip Mester a Denis Sasák. Na druhej strane sa naopak opäť blysol brankár Kaľavský, ktorý zlikvidoval trestné strieľanie. Prešov tak napokon zdolal Detvu 5:0

www.flashphoto.sk
ZDIEĽAŤ NA FACEBOOKU