HC PREŠOV - MLÁDEŽ

MY SME BUDÚCNOSŤ PREŠOVSKÉHO HOKEJA

Prešovský hokej sa zjednocuje!

www.flashphoto.sk

Hlavnou úlohou každého športového klubu je starostlivosť o mládež. Mladí a deti sú budúcnosťou nás všetkých a vo svete športu to platí dvojnásobne. Preto môžeme s potešením oznámiť skvelé novinky, že prešovský mužský a mládežnícky hokej sa spája v jedno. Od novej sezóny bude prešovský hokej jednotný zvonku i zvnútra.

Budúcnosťou prešovského hokeja je HC 21 Prešov. Rovnaké farby, rovnaký tímový duch a rovnaká túžba uspieť. Od novej sezóny už našich mládežníkov nerozoznáte od mužov, pretože budú používať rovnaké farby a tiež rovnaké symboly.

Náš mládežnícky tím tak podnikol príslušné kroky, ich sociálne siete a webové stránky sa prezlečú do červeno-čiernej rovnako, ako náš seniorský tím. Prešov tak nasleduje trend moderných klubov, kde mládežnícke družstvá pôsobia vo farbách A-mužstva.

Ostatne, takto to funguje na Slovensku i v európskych ligách. Sme preto veľmi radi, že dôjde k definitívnemu zjednoteniu prešovského mládežníckeho i seniorského hokeja.

Naším úsilím je pomáhať s rozvojom mladých hokejistov skrz všetky mládežnícke súťaže. Jedným z primárnych cieľov hokejového klubu HC 21 Prešov je vychovávať talenty a pripravovať ich na postup do extraligového mužstva až na samý vrchol slovenského seniorského hokeja. Tieto zmeny prinesú našej mládeži lepšiu príležitosť nájsť uplatnenie v radoch A-mužstva.

Foto: Peter Ilenčík

ZDIEĽAŤ NA FACEBOOKU